Returns

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@thedutchminimalist.nl.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Wij gebruiken voor de terugbetaling hetzelfde betaalmiddel als gebruikt voor uw bestelling, tenzij u instemt met een andere methode. De terugbetaling is voor u geheel kosteloos.

Let op: 

Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

  • Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.

 

Garantie

Verkeerd product ontvangen 

Als een product geruild moet worden door een fout van ons, bijvoorbeeld als er een verkeerd product is gestuurd, of door een defect aan een product. Dan zijn de verzendkosten (retour + opnieuw verzenden) uiteraard voor onze rekening. Maak een duidelijke foto en stuur deze mee in uw email aan de klantenservice.

 

Identiteit ondernemer

The Dutch Minimalist

WS Herestreek 1

9781 AB Bedum

info@thedutchminimalist.nl

06-12224695

KVK nummer 83868097

BTW nummer NL003883321B60

 

Modelformulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

UWBEDRIJF

UW Adres 1

1234 AB Stad

UWEMAIL@uwwinkel.nl

06-12345678

— Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*):